Kulturno leto Doma kulture

1 min čitanja
Kulturno leto Doma kulture

Dom kulture u Prokuplju i ove godine organizuje „Kulturno leto“, čiji program će početi 24. juna i trajati do 15. jula ove godine. Oovgodišnji slogan je „Leto leti kulturnije“.

Manifestacija počinje 24. juna u 20 sati predstavom Amaterskog pozorišta „Hranislav Dragutinović“ „Arizani“. Sutradan u 10 sati je tradicionalni „Korak u boji“ na šetalištu.

U sredu 26. juna u Spomen sobi „Drainac“, od 20 sati, planirano je filmsko veče i druženju sa filmskim kritičarem iz Niša Dejanom Dabićem.

U četvrtak 27. jun,  od 19 sati u Domu kulture je promocija romana Zorice Perović Prentić „Moje preživlјene nesanice“, a sutradan na Vidovdan 28. juna, u Kondželјu će tradicionalno biti održan i Vidovdanski sabor.

Za 2.jul je najavljen koncert KUD-a „Abrašević“ u Domu kulture od 19.30 minuta, a 3. jula se otvara Ivanjdanska likovna kolonija.  

Ivana Đurković, će 4. jula od 20 sati predstaviti svoju knjigu „Kao Ivana“.

Za ostatak „Kulturnog leta“, koje traje do 15. jula, kada će biti zvanično zatvoreno izložbom slika sa Ivanjdanske likovne kolonije, zaposleni u Domu kulture, pripremili su još jedan koncert, program Književne omladine Prokuplјa, veče književne kritike danas, utakmicu između debelih radnika kulture i ŽFK „Mašinac“, kao i veče smeha.

Svi događaji su besplatni.