Kubure sa platama, ali kupuju knjige od 105.000 dinara

1 min čitanja
Kubure sa platama, ali kupuju knjige od 105.000 dinara
JKP "Gradski vodovod" se sprema za edukaciju, foto:ProkupljePress.com

 

Rukovodstvo Javno komunalnog preduzeća „Gradski vodovod“  kupilo je tri knjige čija je vrednost 105.000 dinara. Reč je o izvesnim knjigama „Srbija“ koje sadrže i fotografije, ali tačan naziv tog dela, ni autor nam nije poznat, jer u JKP „Gradski vodovod“ su izbegli da odgovore. Po prostoj računici, jedan primerak košta 35.000 dinara, pa baš želimo da saznamo o kom kapitalnom delu je reč.

-Mi volimo da čitamo, a ovu knjigu svako treba da ima kako bi se upoznao sa našom zemljom. Knjige će stajati u preduzeću- kazao nam je v.d. direktora JKP „Gradski vodovod“ Milisav Brajković.

On nije mogao precizno da nam kaže kako se tačno zove, niti ko je autor, a na naše insistiranje, obećao je da ćemo nakon vikenda dobiti podatak o tome.

I dok mesecima unazad zaposleni u JKP „Gradski vodovod“ kukaju kako su im neredovne plate, najavljuju štrajkove, daju se pare za knjige. Saznali smo i to da nisu baš oduševljeni ovom kupovinom, ali..., ona je za njihovo dobro, da se edukuju, kaže rukovodstvo preduzeća.