KUBANAC DOŠAO DA POMOGNE BOKSERIMA

1 min čitanja

Kubanski trener boksa Rafael Sains naredna tri meseca boraviće u Prokuplju, gde će zajedno sa trenerima zenkom Mutićem i Nikolom Martinovićem, da uvežbava mlade prokupačke boksere u Bokserskom klubu „Topličanin“. On je došao zahvaljujući Bokserskom savezu Srbije i uz podršku lokalne samouprave.

Sains je već dve godine u Srbiji, u Beogradu, gde je podrška do sada bio beogradskim bokserima. Kaže, da je oduševljen što će raditi sa decom. Nije mu prvi put, ali će ovo za njega biti dodatno iskustvo. Posebno je oduđevljen brojem dece u prokupačkom klubu.

-Nama je drago što su nam Bokserski savez Srbije i lokalna samouprava pomogli našem klubu. Svako novo iskustvo nam je dobro- kaže predsednik BK „Topličanin“ Bratislav Ristić Ćure.

U klubu je trenutno dvadesetak mališana, od čega je pet devojčica. Oni od početka avgusta svakog radnog dana u Plavoj Sali Sportske hale „Dr Zoran Đinđić“ imaju treninge od 19 časova. Svaki novi član je dobrodošao, te još uvek svi oni mališani koji žele, mogu da im se priključe.


0


0

The post KUBANAC DOŠAO DA POMOGNE BOKSERIMA appeared first on Prokuplje press.