JA NE ZNAM DA OVAJ ČOVEK ŽIVI U MOJOJ KUĆI

1 min čitanja
JA NE ZNAM DA OVAJ ČOVEK ŽIVI U MOJOJ KUĆI
Nedlejkovićev podstanar kojeg on ne zna, foto:Prokuplje press. com

Na adresu Slaviše Nedeljkovića iz Prokuplja, pored glasačkih listića za njega i članove njegove porodice, stiglo je i da glasa izvesni Branko Rudakčević. Nedeljković kaže da prvi put čuje da u njegovoj kući živi taj čovek.

-Kada je poštar doneo listiće, iznenadio sam se kada sam video da ih ima više. Još kada sam pročitao potpuno nepooznato ime i prezime, ostao sam u šoku. Kako je moguće da bude prijavlјen na moju adresu bez znanja vlasnika kuće? Ja sam sad menjao boravište u prebivalište i morao sam da pišem zahtev, morala je moja supruga Ivana da daje saglasnost i da odnese dokaz o vlasništvu kuće- priča Nedeljković.

Dodaje da je svestan da je reč o lažnim glasovima koji bi trebalo da pojačaju rezultat SNS na lokalu, ali da ne može da veruje koliko se zakon ne poštuje i koliko u ovoj državi nema institucija da spreče ovakve malverzacije.

I ranije smo dobijali od građana potvrde da su na njihove adrese stizali galsački listići za nepoznata lica. Čak smo pre dvadesetak dana uputili pitanja Policijskoj upravi u Prokuplju da nam kaže koliko je novih lica prijavilo rpebivalište na teritoriji grada Prokuplja od 1.septembra do 1. decembra ove godine, ali nam je rečeno da oni nisu u mogućnosti da nam sada odgovore na to, te da očekujemo njihov odgovor za 40 dana?!