IDEMO NA IZBORE!

1 min čitanja

U Srbiji će se 17. decembra, osim parlemntarnih i pokrajinskih izbora održati i vanredni lokalni izbori u 66 opština i gradova. Među tim gradovima ušle su i sve sredine u Topličkom okrugu, odnosno glasanje za lokalne izbore biće održano u Prokuplju, Blacu, Žitorađi i Kuršumliji.

Iako prvi ljudi ovih sredina jedva da su hteli da priznaju da su podneli ostavke, ipak su morali, pa će 17. decembra odmeriti i proveriti svoje snage na izborima.

Prema atmosferi koja se ovih dana oseća, SNS uveliko radi kampanju, ako je uopšte ikada prestajao, a sa akcijom su krenule i opozicione stranke.

Hoće li biti više forntova, ili samo jedan, za sada se ne zna, ali se zna na primer da je lokalni SPS mnogo ljut na SNS i nisu baš za dalju saradnju sa njima, s obzirom da su dobili tek mrvice od prošlih izbora. Ipak, u lokalnoj skupštini su glumili nekoaliciju sa SNS. Bez obzira što nisu priznavali da dižu ruke na svaku njihovu odluku, zapisnici sa tih sednica pokazuju da jesu.

Kako će teći kampanja, znače se narednih dana, ali je važno da je već počeo da se vadi prljav veš i da , barem vladajuća stranka na lokalu “bije” po društvenim mrežama.


3


2

The post IDEMO NA IZBORE! appeared first on Prokuplje press.