GRADSKA CENTRALA NE RADI!

1 min čitanja

Fiksni telefon Gradske kuće 027/ 324-040, koji je zapravo centrala, odakle se raspoređuju pozivi dalje ka željenim službama, niko ne zna kada radi i da li uopšte radi. Još letos smo u više navarta zvali isti, ali se nikada niko nije javio. I danas smo to učinili više puta, jer su nam se građani javili tvrdeći da taj broj telefona nije u funkciji.

Nezvanično smo dobili informaciju da je osoba koja radi na centrali dugo na bolovanju.

Ono što je simptomatično je da je niko ne menja, pa ispada da taj telefon i nema funkciju, ali su građani upućeni i navikli da preko njega zovu nadležne službe u Gradskoj kući.

E sad, nemoguće je da od silnih zaposleni, barem onih po ugovoru, ne može da se nađe neko ko će da dežura, barem od 7 do 15 časova na ovaj broj telefona.

Ipak, sve to nije čudno u ovoj našoj lokalnoj vlasti u kojoj je gradonačelnik dao ostavku, a ćutao o tome onoliko dana koliko je mogao da ćuti, a pouzdano znamo da ne odgovaraju ni na mejlove, putem kojih im se građani obraćaju. Čak ni Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nisu odgovorili na tri mejla koja su im poslali povodom protesta žitelja Male Plane. Na kraju je zaduženo lice za signalizaciju ovog ministarstva došlo u Malu Planu i sve samo završilo. Pitanje je zna li naša lokalna samouprava da je uopšte on bio, ako nisu čitali tekst o tome na našem portalu.


7


0

The post GRADSKA CENTRALA NE RADI! appeared first on Prokuplje press.