GORICA ĆE DOBITI NOV KROV!

1 min čitanja

Dobrih ljudi ima, još jednom se pokazalo. Tako je Gorica dobila hranu iz Crvenog krsta Prokuplje, dobiće i dva kubika ogrevnog drveta, a plaćeno je dve trećine njenog duga za struju. Dug je platila Nadica Ivković koja je naša čitateljka. Anonimni darodavac će Gorici plaćati struju u daljem periodu.

A krov, koji će sprečiti dalje urušavanje kuće u kojoj živi, uradiće jedna prokupačka građevinska firma.

Danas smo bili sa njima da se uradi premer i potpuno besplatno, zaposleni u tom preduzeću uradiće sve: obezbediti potreban materijal, napraviti kopmletan krov i okrečiti unutrašnjost prostorije u kojoj Gorica boravi.

-Sreća vas partila uvek. Ne mogu da verujem da će da se sredi- skoro kroz suze pričala je Gorica dok smo bili kod nje.

U više navrata, zaboravljajući da je već rekla, pohvalila se da joj je uplaćen veći deo duga za struju.

Htela je da otrči i kupi sok da nas posluži, jer joj je prošli put kada smo je posetili, lice koje je bilo sa nama dalo 2.000 dinara. I dalje čuva te pare. I jedva smo je dogovorili od toga.

Gorica se sve vreme brinula kako će da ugosti radnike, kada dođu da joj rade krov, ali smo je uverili da njima neće biti potrebno ništa. Dovoljan će biti nje zahvalan pogled i mir, koji će konačno d aostei.

Hvala svim ljudima dobre volje što pomažu Gorici. Nije ona jedina, kojoj treba naša pomoć, ali jedobro znati da su Prokupčani spremni da pomognu, kada žele i mogu.


0


0

The post GORICA ĆE DOBITI NOV KROV! appeared first on Prokuplje press.