ANA BRNABIĆ DOLAZI U TOPLICU

1 min čitanja

Premijerka Srbije Ana Brnabić posetiće danas Đavolju varoš, navodi se na sajtu Vlade Republike Srbije.

Prema našim nezvaničnim informaicjama trebalo bi da svrati i u Prokuplje.

Koliko se sećamo, prvi put je kao premijerka obišla Prokuplje 2018. godine i to 10. avgusta. Ta poseta nije bila toliko značajna, ali je iste godine 12. oktobra ona otvorila Spomen park „Gvozdenom puku“ .

– Hvala našem Gvozdenom puku na slobodi, na miru koji danas živimo. I hvala svima koji u Srbiju veruju, koji Srbiji daju, koji se za Srbiju trude, trudeći se i verujući u sebe – kazala je tada Brnabić.

Sledeći put je došla 7.februara 2020. godine kada je označila početak radova na rekonstrukciji zgrade Doma zdravlja u kojoj će se smestiti nov zdravstveni centar. Plan je bio da se svi radovi završe za 240 dana, odnosno manje od kalendarske godine, ali već smo ušli u treću godinu radova.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić je maja 2020. godine obišao radove. I baš tog dana, odnosno 20. maja 2020. godine Toplički centar za demokratiju i ljudska prava objavio je da je došao u posed dokumentacije koja nedvosmisleno dokazuje da je ugovor o navedenim radovima dodeljen ponuđaču, odnosno firmi “Termomont” čija je cena bila veća za oko 800.000 evra od cene drugog ponuđača.

Taj tekst smo već pisali i možete ga pročitati ovde.


0


0

The post ANA BRNABIĆ DOLAZI U TOPLICU appeared first on Prokuplje press.