DRAGAN DOBRAŠINOVIĆ: UGRADNJA JE UGRADNJA

1 min čitanja

Još je javnost uzburkana oko kamera, prodaje apoteke a na fejsbuk profilu Dragana Dobrašinovića pojavilo se novo dešifrovanje koliko se vlast ugrađuje.

“E, da su samo kamere! Evo malo i prateće opreme. U radnji metar 54 dinara, a kad plaća prokupačka SNS menažerija gradskim novcem 360 + PDV, dakle 432 dinara. Samo 8 puta skuplje! Pa sve to puta mnogo kilometara (ovih 600 metara je samo za jedno mesto). Ali ugradnja je ugradnja, lepo piše u specifijaciji, nego neće niko da pročita s razumevanjem”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02WWRgoUkKBiLETNvEWMKCdezWVrU4hLMi3odDcnDJ4jMnkm5cWtyDm3mfcewNmSZvl&id=100092526446487

Dok čekamo specifikaciju za nabavljenu opremu za kamere kao i kopiju procene za vrednost prodatog lokala gradske apoteke , koju smo tražili od poreske uprave, ko zna šta će još isplivati.

Dragi naši sugrađani, pokušajte i sami da se nekad pozabavite javnim nabavkama, sajtom grada Prokuplja, svašta tamo može da se pročita. Što nas je više onih koji budno prate ono što vlast radi to ćemo ih lakše prevaspitavati.


0


0

The post DRAGAN DOBRAŠINOVIĆ: UGRADNJA JE UGRADNJA appeared first on Prokuplje press.