DOKTOR ČOLOVIĆ JE OLIČENJE LEKARSKE PROFESIJE

1 min čitanja

Već duže vreme, ne svojom voljom, već zbog svog zdravstvenog stanja se lečim ne samo u bolnici u Prokuplju, već i u Beogradu. Bila sam poslednjih godinu dana kod čini mi se milion lekara, ali jedan lekar je zaista oličenje te profesije. To je neurolog Nebojša Čolović.

Ja sam obična nezaposlena žena koja ima izgleda ozbiljnih zdravstvenih problema. Čak i nisam iz Prokuplja, već sam udata ovde. Pre godinu dana prvi put sam, bez ikakve veze i poznanstva imala pregled kod njega i ne mogu vam opisati profesionalnost sa kojom me je primio. Istovremeno je bio čovek, ako razumete. Ne samo pregledao, nego je i ustanovio da zaista imam ozbiljan problem, koji sam kasnije rešila u Beogradu na Dedinju.

I dalje se lečim, posećujem i interniste i uvek se vrtim u krug i mesecima mi treba da dođem do pregleda ili kontrole. Ali kod njega se uvek sve završava, on ima vremena za sve i ne pita ko si niti odakle si.

Iz mog iskustva, nažalost, mogu da kažem da od svih lekara koje sam obišla ovih godinu dana, on je jedini koji je uvek spreman da obavlja svoj posao u svakom momentu i da primi onog kojem je lekarska pomoć neophodna. Primetila sam da u čekaonici uvek ima puno ljudi, ali da stigne da se posveti svakom. To nije na primer slučaj sa nekim drugim odeljenjima.

Doktore, ako pročitate ovo, hvala u ime svih nas koji se lečimo kod Vas, bez veza, poznanstva. Vi ste oličenje lekarske profesije i samo tako nastavite!

Čitalac


0


1

The post DOKTOR ČOLOVIĆ JE OLIČENJE LEKARSKE PROFESIJE appeared first on Prokuplje press.