Direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi prijavio se u Nišu da bi glasao za SNS

2 min čitanja
Direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi prijavio se u Nišu da bi glasao za SNS
Polako se prebacuju verni članovi SNS da opet glasaju,foto:ProkupljePress.com, ilustracija

Marko Stošić, direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi, koji je bio kandidat za odbornika Skupštine Žitorađa za selo Badnjevac, gde živi, pojavio se na spisku glasača u Nišu. On će na predstojećim lokalnim izborima u Nišu glasati na biračkom mestu broj 5 Osnovna škola “Ratko Vukićević” u opštini Medijana. 

Na lokalnim izborima održanim 17. decembra prošle godine Stošić je imenovan za odbornika SNS u Skupštini Žitorađa, pa je ubrzo podneo ostavku, tačnije 24. decembra prošle godine i postao direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi. Pre izbora bio je načelnik Opštinske uprave u Žitorađi. Sada je eto, nakon svega postao i Nišlija, koji će naravno naplaćivati putne troškove za to što radi u Žitorađi, a navodno živi u Nišu.

Stefan Mitrović, NPS Žitorađa
- Posle izbora ne samo da je povukao odbornčko mesto i tako meštane sela Badnjevca još jednom izigrao radi lične koristi, već je sad njegova bezobraznost i bahatost dostigla vrhunac! Promenio je prebivalište iz sela Badnjevac i preselio se u Niš, kako bi pomogao SNS da dobiju lokalne izbore u Nišu!  Neka se već jednom odluči da li je građanin Niša ili našeg sela u Badnjevac, pošto u jednom trenutku da boravi i živi na obe lokacije niti može niti je zakonski dozvoljeno- upozorava odbornik Narodnog pokreta Srbije u Skupštini Žitorađa Stefan Mitrović.

I narodna poslenica Stranke slobode o pravde i predsednica GrO SSP Niš Jelena Milošević kaže da je nakon fantomskih birača koji su se pojavili u pasi Poljani na nultoj adresi, ovo fizički primer da su njena istraživanja I dokazi o tome da Niš “naglo dobija galsačko telo SNS” istinita.

Jelena MIlošević narodna poslanica SSP i predsednica GrO SSP Niš
-U decembru živeo i glasao u Opštini Žitorađa, sada je prijavljen u Nišu, a u međuvremenu možda može da skokne i na izbore u Beogradu. Zato su i razdvojili izbore, da mogu da šetaju svoje članove od mesta do mesta. Primena preporuka ODIHR-a u praksi. Koliko Stošića je doseljeno u Niš jer naprednjaci znaju da bi na iole fer izborima izgubili Niš?! Niš ih neće, zato i doseljavaju svoje članove iz drugih mesta, ne sviđaju im se građani Niša pa bih sada da ih zamene. Izbori će ili biti fer i pošteni, ili ih neće biti- komentariše Milošević.

 Mi smo pozvali i Stošića za komentar, ali se nije javio na nama poznat broj telefona, niti je do objavljivanja teksta odgovorio na sms poruku.

I iz Prokuplja se naglo sele!

Postoje indicije da je migracija, ali trenutna, za potrebe SNS krenula i u Prokuplju. Prema nepotvrđenim podacima neki iz Bolnice su rešili da žive u Nišu, kao i iz mnogih drugih preduzeća. Naravno, ovo preseljenje koštaće nas i novih putnih troškova za sve njih.