DIMITRIJEVIĆ ISKLJUČEN IZ PRIVREMENOG ORGANA

1 min čitanja

Dejan Dimitrijević (SPS) iz Blaca koji je pevao o Aleksandru Vučiću u kafani, isključen je iz Privremenog organa Blaca, a na njegovo mesto imenovana je, kako nezvanično saznajemo, Tanja Aritonović (SPS) .

Naš izvor navodi da o njenom imenovanju nije konsultovan OO SPS u Blacu i da je iz vrha stranke došla preporuka o njenom postavljenju.

-Izgleda da je Ivici Dačiću bitnija sradnja sa Aleksandrom Vučićem nego sa svojim odborom- komentariše osoba dobro upućena u blačka politička dešavanja.

Ona dodaje da su u Blacu iznenađeni ovim novim imenom, jer je reč o sobi koja živi u Nišu i čija  je bliska osoba u ne baš potpuno legalnim poslovima, ali su sve to špekulacije.

Smatraju naši sagovornici da je ona ranije više radila za SNS kao odbornik u lokalnoj skupštini, nego što su to činili sami odbornici SNS, te da je uvek podržavala i glasala za njihove odluke.

Zaključuju, da je sada konačno Privremeni organ Blaca miran da donosi sve odluke koje se sviđaju vladajućoj stranci i koje će kupiti glasove za predstojeće lokalne izbore zakazane za 17.decembar.

Dok je Dimitrijević bio u Privremenom organu, nije pozivan na sednice i usprotivio se kada su želeli da donesu odluku da se ispalte godišnji odmori funkcionerima čija je funkcija naprasno prestala raspisivanjem lokalnih izbora.


2


0

The post DIMITRIJEVIĆ ISKLJUČEN IZ PRIVREMENOG ORGANA appeared first on Prokuplje press.