Čikago nudi što niko drugi nema

3 min čitanja
Čikago nudi što niko drugi nema
Nešto novo, nesvakidašnje i originalno! Foto:ProkupljePress.com

U Sokićevom bulevaru, u Ulici Ive Andrića 5 otvoren je nov Kafe-restoran „Čikago“.  Pored uobičajnog asortimana pića, kafe koja je vrhunska, on nudi i sasvim neobičan meni, po povoljnim cenama. Specijalitet restorana je, po ugledu na inostrane kuhinje, daska sa četiri vrste nemačkih kobasica, rebarcima i neobičnim sosesvima. Uz to za prokupačke domaćice nepoznat ukus pekarskog krompira, koji se sprema po posebnom receptu.

Tajna specijaliteta je u pažljivoj pripremi.

-Želja nam je bila da otvorimo neko mesto, koje je moderno, a prijatno. Uz to, pored uobičajnog menija, koji podrazumeva više vrsta pica, sendviča i palačinki, nudimo i slatke babl vafle, ali i našu prepoznatljivu dasku sa kobasicama i rebarcima- kaže vlasnika Kafe- restorana „Čikago“ Milena Stanković.

Prvi gosti bili i degustatori.

Ona dodaje da su dugo radili na recepturi, i samo za rebarca objašnjava da treba čitav dan pripreme pre nego što dođe do gostiju.

-Vidite, stvar je u ljubavi i pažnji, a mi smo se potrudili da ponudimo nešto novo. Moram reći da su i sosevi koji idu uz našu hranu posebni, nesvakidašnji, jer želimo da gostima obezbedimo tradicionalno-moderne ukuse koji se pamte- objašnjava naša sagovornica.

Objekat je kompletno savremeno opremljen, prostran i klimatizovan pa u bilo koje doba dana pruža ugodan ambijent i odličnu atmosferu.

U njemu ćete se osećati kao kod svoje kuće, a opet i kao da ste preko okeana!

I ne mora se jesti, može samo da se popije dobra kafa, ili uživa u čarobnom ukusu babl vafla sa prilozima po Vašoj želji.

Dođite i uverite se!

Rezervacije i informacije na telefon:

064/ 040 4444

Kafe-restoran „Čikago“ je otvoren svakog dana od 7.30 do 23. 50 časova.