BUDI REALAN. BOLJE ZA TEBE

2 min čitanja

Nemoj politički, nemoj politički, često to sebi govorim, al ne ide. Moram, da iskoristim malo repliku iz filma Toma i modifikujem, a može da se iskoristi na mnogno načina. Srećni ljudi ne pišu o politici. Da bi o politici napisao, moraš dobro da se zaprljaš. Da dobro zagaziš u blato. Tako i ja

Mnogo sam gazio po blatu, nikad nisam dao na sebe, i uvek sam bio realan i politički i privatno. Ako je neko nešto dobro uradio uvek sam to pohvalio, bez obzira na političku pristrasnost, a i obratno, kudio sam kad je bilo potrebe. Znate šta mi ono najviše bode oči. NEREALNOST! Zašto, zato što kad nešto nije realno ne možeš da kažeš da jeste. I tako, često sajtovi niču, i ima ih raznih. neki koji rade zbog realnosti, i neki kojima sve je med i mleko. Mogu da kažem, što se tiče Prokuplja press, mesec avgust je bio mesec čišćenja, i mesec u kome je bio akcenat na to. na nekim drugim sajtovima, koji se predstavljaju da su naši (prokupački) nema nikakvih informacija da i ko je urednik, koja je adresa ili broj telefona, nema informacija o kontaktu, ko je pisao vest, i tako dalje.

Ljidi, ne možemo da se pravimo da cveta cveće i da miriše med i jedemo mleko, a svakodnevno stežemo kajiš. Koliko taj kajiš ima rupa? Ne može da jednima bude dobro i drugi da budu u mraku. Morate zapamtiti da ste vi birali političare da predstavljaju vas, i vaš glas. Političar koji je postavljen na Vlast, i da prvim manipulacijama ne radi u korist vlasti, odmah bi trebao da bude smenjen i strpan u zatvor. Ako nisi za narod, trebaš biti u zatvoru, ali opet postavljam pitanje. Da li je to kriv narod, što je dozvolio političarima da rade takve manipulacije, ili je krv Pravosudni sistem, pa dozvoljava korupciju na svim nivoima? Da se razumemo, Vi kao gradjanin (bilo ko) grada Prokuplja i svih okolnih sela koji pripadaju Prokuplju, imate pravo da zatražite sastanak kod gradonačelnika i da iznesete problem koji imate, u ulici zgradi itd. Tako i za druge opštine, svaka za sebe. Da oni imaju mnogo obaveza i odgovornosti. A ujedno i mnogo prostora za manipulaciju i mahinacija od koga bi trebalo Veće da mu izglasa nepoverenje. Što to nije slučaj za sve jer to prođe kroz mnogo ruka.

Prođe kroz ruke, zakrpi uši da niko ništa ne čuje i još više usta i to tako prođe. Brzo zaboravljaju iz kojih su opanaka izašli.

A tako i mi.

Sa strane


0


0

The post BUDI REALAN. BOLJE ZA TEBE appeared first on Prokuplje press.