ZAŠTO PU PROKUPLJE ŠTITI SNS ODBORNIKA?

2 min čitanja
ZAŠTO PU PROKUPLJE ŠTITI SNS ODBORNIKA?
Oni su nekom majka, nekom maćeha, foto:ProkupljePress.com

Kako smo imali saznanja da je odbornik SNS u Skupštini Blaca uhapšen jer je vozio automobil pod uticajem psihoaktivnih supstanci, o čemu smo pisali, obratili smo se, kako procedura nalaže Policijskoj upravi Prokuplje.

Bila nam je potrebna samo potvrda događaja, ali eto, odgovora još nema.

Naravno, nije za to kriva osoba koja je u PU Prokuplje zadužena za medije, već neko eto viši koji je odlučio da javnost ne treba da zna da je odbornik SNS bio pod tim nekim nedozvoljenim supstancama i da su ga policijski službenici u Blacu uhapsili. A javnost treba da zna kada zaustave lice koje ima na primer 1,2 promila alkohola u krvi. Da i to treba da se zna da je neki običan građanin vozio pod uticajem alkohola, ali kada je SNS odbornik u pitanju, začas se prećuti.

Ipak, mi smo eto bili uporni, pa smo i saznali da su informacije koje smo imali, a o kojima je celo Blace 8. februara pričalo, tačne.

Na sreću, ima tu tužilaštva, sudova kojima nije važno što je neko odbornik SNS. Pa smo eto tako zvanično saznali da mu je podneta prekršajna prijava, te da je u Prekršajnom sudu u Prokuplju potpisao sporazum, kažnjen novčano, uz zabranu upravljanja vozilom i skinuti su mu određeni poeni.

ODBORNIK SNS VOZIO POD DEJSTVOM NARKOTIKA!
Odbornik SNS u Blacu Aleksa Đ. uhapšen zbog vožnje pod dejstvom narkotika.

Dakle, kako je lice već pravosnažno osuđeno, zašto ga PU Prokuplje krijete?