VESIĆ OBIŠAO POSTAVLJENU SIGNALIZACIJU

1 min čitanja

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je Malu Planu i radove koji su izvođeni na postavljanju horizontalne i vertikalne signalizacije kod pešačkog prelaza u selu Mala Plana.

Taj posao je urađen samo zahvaljujući emštanima koji su gotovo mesec dana prelazili jedini pešački prelaz u selu i skretali pažnju na nebezbednost pre svega dece, ali i svih meštana sela.

Lokalna samouprava je bila gluva za njihove molbe, apele, nisu odgovarali na njihove zvanične mejlove, pozive, ali su oni otišli korak dalje i pisali ministru Vesiću. Usledila je reakcija.

https://www.facebook.com/Goran.Vesic.zvanicna.stranica/videos/828755999004924

Važno je istaći da se Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture takođe u nekoliko navrata obraćalo lokalnoj samoupravi, ali ni oni nisu dobili odgovor. Inicijativa je trebalo d akrene iz Grada Prokuplja, a da je realizuje javno preduzeće “Putevi Srbije” ali našim ocima nije bilo ni na kraj pameti da barem napišu kratku inicijativu i pošalju je dalje nadležnima. Čekali su i JP “Putevi Srbije” i nadležno ministarstvo i Vesić da se umole u lokalnoj valsti, pa su na kraju digli ruke od njih.

Ali eto juče tokom posete ministra Vesića, sada bivši gradonačelnik i trenutno predsednik Privremenog organa Milan Aranđelović, koji je u danu kada je pre dve godine imenovan za gradonačelnika dobio i stalno zaposlenje u Specijalnoj školi sa domom učenika “Bubanj” u Nišu, on se uredno pojavio u Maloj Plani i slikao.

Ne bi me čudilo da tokom dana ili sutra iskoči neka vest da je zahvaljujući lokalnoj samoupravi, narodnom poslaniku ili SNS u prokuplju, postavljena signalizacija.


1


3

The post VESIĆ OBIŠAO POSTAVLJENU SIGNALIZACIJU appeared first on Prokuplje press.