VELIKI USPEH NAŠIH GIMNASTIČARA

1 min čitanja

Na takmičenju Pionirske lige jugoistočne Srbije, održanom u Kruševcu, takmičari GK Topličanin su ostvarili izvanredne rezultate. Naši mladi gimnastičari osvojili su najviše postolje u sve tri kategorije.

U kategoriji učesnika do 8 godina, u takozvanoj prvoj selekciji, Kosta Hadžić je postigao veliki uspeh pobedivši svoje protivnike kao autsajder. Ovim je privukao pažnju na sebe i pokazao da se redovan i posvećen trening isplati.

U drugoj selekciji takmičara do 10 godina nije bilo iznenađenja, a za to se pobrinuo Uroš Đorđević koji je odbranio zlatnu medalju iz prvog kola. Hristijan Marković je osvojio treće mesto u ovoj kategoriji.

Teodor Tasković se istakao u trećoj selekciji učesnika do 12 godina. Iako je zbog povrede propustio prvo kolo, bio je izuzetno spreman za drugo.

Napomenimo da su Uroš Grujić i Vasilije Đinđić propustili ovo takmičenje zbog povrede ramena, odnosno prehlade. Članovi GK Topličanin su na ovom takmičenju pokazali solidnu formu, a sa nestrpljenjem očekujemo njihove buduće uspehe, posebno 4. novembra u Kostolcu, gde će se suočiti sa najboljim gimnastičarima Srbije.


8


0

The post VELIKI USPEH NAŠIH GIMNASTIČARA appeared first on Prokuplje press.