Uslužni oglas "Ženim se!"

1 min čitanja
Uslužni oglas "Ženim se!"
Photo by Edgar Chaparro / Unsplash

Evo jedan uslužni oglas pa ko pomislih, možda pomogne našim čitaocima. Ovo u stvari i nije oglas već neki moj dnevnik, ali opet nekom će pomoći da shvati ono što muškarci žele.

Znači ženim se, Tražim ŽENU ali bukvalno to definicijom evo šta kaže wikipedija "Supruga ili žena je izraz za ženskog supružnika, odnosno članicu bračne zajednice. Žena je odraslo ljudsko biće ženskog pola (tj. osoba koja produkuje ženske polne ćelije). Radi produženja vrste, žena upražnjava polne odnose sa muškarcem, odnosno sa mužjakom ljudskog bića."

Ali to je samo definicija. Ne tražim ja ženu za to, tražim ženu da bude mira u kući, da bude kuća vesela, da me sačeka sa osmehom, da kuća zamiriše na kuću. da se oseti kuvano jelo sa ulaskom u dvorište, kafa oprana odeća itd itd. Znam da ovde će mnogi reći da ovo nije definicija žene već sluškinje. No to je totalno nebitno.

Treba mi žena koja će da se osloni na mene, koja će da me pita za svaku glupost, koja će da mi traži svašta, priuštiću sve, mogu. Imam. Ne tražim da ide na posao da donosi u kuću, ne, samo nemoj da rasipa, a imaće svakog meseca svoju "platu" koju može da troši na šta god poželi.

Sve ovo me je navelo da vam ispričam jer sam pre par godina upoznao rusku porodicu, koja živi nedaleko od mene. Družimo se porodično. Ona je prelepa, on je uvek čist, dece... imaju 8-moro, nikada nisam video da im je falilo nešto, on ide na posao sam. Žena se brine o deci, kuva sprema, čisti pere sprema... Kada god smo naišli uvek je bilo nešto za jelo na stolu. Nikada ih nisam čuo da se svadjaju.

Eto ženim se! Da ja ipak idem za Rusiju?

Sa strane