ssp

UMALO DA PIJAN ULETI KOLIMA U PUNU IGRAONICU, A NAGRAĐEN RADNIM MESTOM

1 min čitanja

Stranka slobode i pravde OO Žitorađa, izdala je saopštenje u kojem kažu da oštro osuđuju odluku lokalne SNS vlasti da poslom u lokalnoj samoupravi nagradi  V.R. istaknutog člana, koji je pre par dana u alkoholisanom sta ju umalo vozilom uleteo u igraonicu punu dece.

-Stranka slobode i pravde  OO Žitorađa najoštrije osuđuje bahato ponašanje “istaknutih” članova SNS koji u alkoholisanom stanju sa skoro 2 promila alkohola u krvi ugrožavaju bezbednost građana Žitorađe a kao nagradu dobijaju posao. On je dobio posao u Opštinskoj upravi, doduše po ugovoru, ali je neprimereno da se to dogodi samo par dana nakon nezgode koju je izazvao- kažu u ovom odboru i objašnjavaju:

-Nakon konstitutivne sednice Skupštine opštine Žitorađa, organizovana proslava u restoranu na bazenu kod Marka Disića, takođe “istaknutog” člana SNS u Žitorađi, posle koje je učesnik proslave i jurišnik žitoračkog šerifa, Vlada Ristić u alkoholisanom stanju, sa 1,95 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreću. Prava je sreća da nije bilo povređenih, jer je alkoholisani Vlada Ristić udario u automobile koji su bili parkirani ispred igraonice gde je u tom trenutku bila proslava dečijeg rođendana. Vlada Ristić je oštetio dva parkirana automobila, a automobil kojim je on pijan upravljao je okrenuo na krov. Nesreće se dešavaju, svako treba da odgovara za učinjeno, a ovaj ‘istaknuti” jurišnik je juče nagrađen za svoju odanost kartelu tako što je po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima zapošljen u Opštinskoj upravi. To je samo mali deo kako se SNS odužuje svojim uvlakačima. Drugi način je da od preostalih para kojima su kupovani glasovi za decembarske izbore neki “istaknuti” članovi kartela dobiju džipove, odmah nakon izbora. Napredno, nema šta- kažu u ovom odboru.