SVI ČLANOVI DSS PREŠLI U NS

1 min čitanja

Gradski odbor Narodne stranke u Prokuplju izdao je saopštenje za javnost u kojem naglašava da su svi članovi nekadašnjeg GrO DSS prešli u Narodnu stranku. Saopštenje prenosimo u celosti.

-Poštovani glasači, prijatelji, penzioneri. Svi članovi DSS su masovno napustili DSS i prešli u Narodnu stranku, zbog odluke da se za poverenika postavi član SNS, koji je prebegao iz Radikalne stranke. Svi glasači vide u kom pravcu koalicija NADA planira da izađe pred narod.  S obzirom da nam je bitan svaki građanin Prokuplja, zajedno želimo da svakom pomognemo i da napravimo od Prokuplja još bolje mesto za rad, život, za podizanje porodice. Programi energetske efikasnosti, pomoći deci kroz besplatnu podelu udžbenika, otvaranje novih radnih mesta u industrijskoj zoni, povećanje plata,pomoć penzionerima, jesu naši najbitniji prioriteti. Imamo stručne i časne ljude kako na listi za odbornike tako i u svojim redovima među članstvom. Želimo da sarađujemo sa svima jer smatramo da ovde svi zajedno živimo.  Naša lista je pod brojem 4 na lokalnom nivou  i 11 na republičkom. Mi predstavljamo najbolji izbor, zato sto volimo Prokuplje. Izađite 17. decembra i zaokružite za lokalnu listu broj 4 – Prokuplje u srcu. GO Narodna stranka Prokuplje- kaže se u ovom saopštenju.

Ovaj odbor je formiran nakon što je sredinom oktobra Izvršni odbor Novog DSS zbog neaktivnosti i nefunkcionalnosti, raspustio dotadašnji odbor. Oni koji su iz te stranke nešto kansije formirali GrO NS i neverovatno brzo sakupili preko 500 potpisa za učešće na lokalnim izborima, do sada se nisu oglašavali o onome što se dogodilo.


3


3

The post SVI ČLANOVI DSS PREŠLI U NS appeared first on Prokuplje press.