SSP U KURŠUMLIJI PREDALA LISTU

1 min čitanja

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde u Kuršumliji predala je listu za odbornike u lokalnoj skupštini, za izbore zakazane za 17. Decembar pod nazivom “Kuršumlija bez nasilja-Marinika Tepić-Ljiljana Arsenijević”. Sada čekaju da prođe zakonski rok od 24 sata i odluku lokalne OIK o prihvatanju liste. Ovaj odbor sam izlazi na lokalne izbore.

-Pre svega se zahvaljujem građanima Kuršumlije koji su svojim potpisima podržali našu listu. Potrudili smo se da ona obuhvati sve sfere i da se na njoj nalaze ljudi koji nisu kompromitovani i koji su poznati u ovoj sredini kao pošteni i vredni- kazala je predsednica OO SSP Kuršumlija dr Ljiljana Arsenijević.

Ona je dodala da će se SSP u Kuršumliji zalagati za borbu protiv podela, partijskog zapošljavanja, znannje i stručnost i da neće dozvoliti da se građani iseljavaju iz Kuršumlije.

-U poslednjih deset godina Kuršumliju je napustilo 4.000 građana. To je strašna brojka za ovu sredinu. Naš zadatak biće da to zaustavimo i pomognemo građanima da ostanu i žive i da oživimo pre svega sela- dodala je ona.


4


0

The post SSP U KURŠUMLIJI PREDALA LISTU appeared first on Prokuplje press.