SSP I DS : ODGOVOR LAKETIĆU

1 min čitanja

Gospodine Laketiću, stara srpska izreka kaže; “Čega se pametan stidi, budala se time ponosi”. Pametan čovek se stidi laži a Vi ste se lažima dičili na sinoćnoj sednici skupštine napadajući narodne poslanice Jelenu Milošević i Sanju Miladinović koje su branile Prokuplje od Vas i Vaših kadrova.

Doduše, Vi ni ne živite u Prokuplju, a setite ga se samo kad želite da ostvarite neki interes na račun naših građana. Slagali ste da je napravljen auto-put od Niša do Merošine, put ima tri trake, znali biste to da živite u Prokuplju. Slagali ste o donošenju odluke o davanju bazena i teniskih terena u koncesiju privatnim investitorima, a istina je da je gradska Skupština izglasala tu odluku. Slagali ste o radnicima JKP “HAMMEUM” koji su ostali bez posla – da su svi radili u administraciji, a istina je da je većina otpuštenih radika radila u operativi i da su radna mesta zadržali svi šefovi, bivši i sadašnji direktori i rukovodioci.

Vaša logika je da nisu krivi direktori već radnici. U Zlatnom dobu naprednjaka u Prokuplju ne rade novi skupo plaćeni kotlovi u školama, uzima se u zakup od privatnika poslovni prostor na periferiji grada za Don zdravlja po ceni od 25.000 evra, koji je uz to i neuslovan, dok industrijska zona nema nijednog investitora od kada je napravljena i to ste sinoć priznali u Skupštini. Dobronameran savet – dičite se delima, ukoliko ih imate, a ne da optužujete narodne poslanice za nedela koja su činili ljudi iz Vaših redova.

Otpušteni radnici JKP “HAMMEUM”, SSP Prokuplje, DS Prokuplje


31


3

The post SSP I DS : ODGOVOR LAKETIĆU appeared first on Prokuplje press.