SRPSKI POKRET DVERI U PROKUPLJU IZLAZI SAMOSTALNO NA PREDSTOJEĆE LOKALNE IZBORE

1 min čitanja

Gradska Organizacija Srpskog Pokreta Dveri u Prokuplјu je donela odluku da samostalno izađe na predstojeće lokalne izbore. Pošto je svima poznato da Dveri i Zavetnici izlaze zajedno na republičkom nivou mi smo pokušali da takvu saradnju ostvarimo i na lokalnom nivou. Na žalost nismo uspeli da dođemo do zadovolјavajućeg dogovora za obe strane. U skladu sa time GrO Dveri u Prokuplјu je odlučila da maksimalno podrži koaliciju Dveri-Zavetnici na republičkom nivou, ali da na lokalne izbore izađemo sami.

  Mi i dalјe cenimo i uvažavamo naše kolege iz Spske Stranke Zavetnici i, iako nije došlo do dogovora, smatramo da je ovo trijumf demokratije jer i jedni i drugi imamo pravo na različitost i na samostalno odlučivanje.

  Kolegama iz Zavetnika kao i svim drugim kolegama u opoziciji želimo dobar vetar na izborima i da ostvare najbolјe rezultate. Iskreno se nadamo da ćemo svi zajedno uspeti da promenimo ovu vlast posle narednih izbora.

  Gradska Organizacija Dveri u Prokuplјu je za nosioca liste i kandidata za gradonačelnika izabrala predsednika GrO Dveri u Prokuplјu preduzetnika Sašu Stojanovića.

  Mi,u Dverima u Prokuplјu,smatramo da imamo jak tim i da ćemo biti najveće pozitivno iznenađenje na predstojećim izborima.

  Na kraju bismo iskoristili priliku da pozovemo građane Prokuplјa da, naravno ako misle da smo dostojni, podrže našu listu i da zajedno sa nama učestvuju u skuplјanju potpisa i u svim predizbornim i izbornim aktivnostima.

  Puno sreće svima, osim vladajućoj tarnituri, na predstojećim izborima. Radujemo se saradnji posle izbora.

S’velikim poštovanjem

Predsednik GrO Dveri u Prokuplјu

Saša Stojanović.


4


3

The post SRPSKI POKRET DVERI U PROKUPLJU IZLAZI SAMOSTALNO NA PREDSTOJEĆE LOKALNE IZBORE appeared first on Prokuplje press.