SRBIJA PROTIV NASILJA-PROKUPLJE“ PREDALA LISTU

1 min čitanja

Koalicija „Srbija protiv nasilja- Prokuplje“ večeras je u 19 časova predala listu sa 55 kandidata za odbornike lokalne skupštine Prokuplja, za lokalne izbore raspisane za 17. decembar. Ovu koaliciju čine prokupački odbori SSP, DS i Narodnog pokreta Srbije Mikija Aleksića.

Kako kažu u ovim strankama, lista je sastavljena od građana Prokuplja koji su spremni da se posvete oporavku grada, uništenog vladavinom SNS.

-Naša koalicija se zalaže za sve građane Prokuplja, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost. I do sada smo uvek bili tu da podržimo sve građane i pomognemo im da ostvare svoja zakonom zagarantovana prava. Tako će biti i nadalje. Građani Prokuplja su zaslužili bolji život. Bodićemo se protiv ove vlasti koja već 11 godina radi na štetu svih nas- kazao je predsednik GrO SSP u Prokuplju Milomir Andrić.

Slaviša Momčilović predsednik GrO DS u Prokuplju dodaje da je lista „Srbija protiv nasilja – Prokuplje“  lista sastavljena od kvalitetnih i ostvarenih ljudi, koji su se dokazali u svojim profesijama.

-Na ovim izborima ocekujemo pobedu! Grad Prokuplje zaslužuje prave ljude koji će doneti promene, novu energiju i bolji život svim građana. Dosta je lažnih obećanja, neasfaltiranih ulica, prazne kase, praznih kesa i stalnih pritisaka i ucena. Obezbedićemo život bez straha svima koji žive u našoj sredini- naglasio je Momčilović.

Dodaje, da su na listi ljudi svih profesija i doba, a da je poseban akcenat stavljen na mlade ljude.


26


7

The post SRBIJA PROTIV NASILJA-PROKUPLJE“ PREDALA LISTU appeared first on Prokuplje press.