SAKUPILI UDŽBENIKE ZA DECU, PA AKO NEKOM TREBA….

1 min čitanja

Pošto je Beograd dobio besplatne udžbenike,učiteljice i razredne starešine Osnovne škole “Svetozar Miletić” iz Zemuna, odlučili su da naprave akciju i oklone deci iz unutrašnjosti udžbenike. U akciju su se i ukljuili roditelji, pa i majke koje su rodom iz Prokuplje, te su predložile da se ti udžbenici pošalju deci iz naše sredine, koja ne mogu da ih priušte.

-Ja sam predložila da to bude Prokuplje. U pitanju su knjige za peti razred ,mada možemo da nadjemo i desetak kompleta za mlađe, Bigzova, Kletova i Logosova izdanja, a za mlađe Freska- kaže Milena Žugić- Grujić, jedna od majki iz tog odeljenja.  

Ona dodaje da su kuma i ona bile učenice Osnovne škole “Ratko Pavlović Ćićko” i da su se i tada sakupljale pare za udžbenike za najsiromašnije. Sada su nastavile tu tradiciju.

Ona dodaje da su spremni da sve udžbenike čuvaju i za narednu školsku godinu, odnosno da ih pošalju onim akoji će sledeće godine biti učenici petog razreda u Prokuplju.

Ukoliko su nekome potrebni udžbenici koje imaju, možete se javiti Mileni Žugić- Grujić privatnom porukom na mesindžer njenog Fejsbuk profila: https://www.facebook.com/milena.zugicgrujic


0


0

The post SAKUPILI UDŽBENIKE ZA DECU, PA AKO NEKOM TREBA…. appeared first on Prokuplje press.