Putovalo se ovih dana, nije da nije, ali Epon ne vidosmo

1 min čitanja
Putovalo se ovih dana, nije da nije, ali Epon ne vidosmo
Zašto kriju taj Epon, ne znam, foto:ProkupljePress.com

Ako ništa drugo, one pare koje su izdvojene iz budžeta Grada Prokuplja zaista su utrošene na putovanja. Tako je Turistička organizacija Prokuplja učestvovala na Beogradskom Manifestu, manifestaciji koja promoviše turizam i prirodne potencijale gradova i opština. Poljoprivrednici su bili u Novom Sadu na Sajmu poljoprivrede.
Bila je i delegacija Grada Prokuplja u Francusku, ali za razliku od ova prva dva putovanja, nema tekstova o tome.

Čekam ja, svaki dan otvaram gradski sajt, da se eto obavestim ko je bio, šta nam je to putovanje donelo, ali nema slika, nema vesti. Čujem da je bilo zabranjeno slikanje, što li, ne znam... Jeste da su sa funkcionerima bili i učenici škola u Prokuplju, ali niti znamo koliko njih (da nisu bili tek kao opravdanje za putešestvije) niti ono što je važnije ko je od funkcionera bio i zašto. Taj put je išao preko Slovenije, jer su tamo morali da obuku simbole Kočevja, grada koji je pobratim Prokuplju, pa tek onda da zakorače u Francusku, budu u Eponu.

Znači jesu bili kao predstavnici Grada, ali nisu. U svakom slučaju koga god da su predstavljali, sigurno su to dostojno uradili!

Kako je ovo zanimljiva poseta, mi smo poslali Zahtev za informaciju od javnog značaja, te čekamo odgovor o samoj poseti, razlogu i koristi od njega. I ono najvažnije, koliko nas ovo košta?