PUCALO SE IZ POLICIJSKE STANICE?

1 min čitanja
PUCALO SE IZ POLICIJSKE STANICE?
Policijska stanica u Kuršumliji, foto:ProkupljePress.com

Nekoliko građana Kuršumlije tvrdi da se u četvrtak 11. januara oko 18 časova čulo rafalno pucanje iz Policijske stanice u Kuršumliji. Slučaj je prijavljen i Policijskoj upravi Prokuplje, koja za sada nije odgovorila na naša pitanja povodom ove informacije.

Kako tvrdi Srđan Simović, koji živi nedaleko od te zgrade, a policijski je kapetan u penziji, prvi pucnji čuli su se oko 18 časova.

-Bili su to pucnji iz pištolja, zatim se čuo rafal iz automatske puške. Ja sam penzionisan 2014. godine i čitavog života sam radio u policiji, tako da razlikujem petarde od pucnja iz pravog oružja. Dolazilo je otuda,a li nisma prijavio, jer nisam znao baš tačnu lokaciju- kaže on.

Dodaje da je sutradan pričao sa komšijama, te da su mu oni rekli da su čuli i da je neko iz komšiluka prijavio dežurnoj službi. Zatim je Simović podneo prijavu PU Prokuplje.

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, kako smo saznali uzete su izjave, ali još uvek nije poznato šta su zaključci.

U Policijskoj upravi Prokuplje smo poslali pitanja povodom tvrdnje građana Kuršumlije, ali nam još nisu odgovorili, je li zaista pusnjava došla iz Policijske stanice ili ne.

S.M.