PROSUO SMEĆE ISPRED ULAZA PWW

1 min čitanja

Milan Đorđević, pomoćnik gradonačelnika Prokuplja večeras je svo svoje smeće prosuo ispred vrata poslovnice „Por Werner Webera“ u znak protesta što mesecima unazad, ovo rpeduzeće ne obavlja uslugu iznošenja smeća, kako je ugovorom propisano. Konkretno, već 15 dana u Novom naselju nisu praznili kante.

-Ovo više nema smisla, grad nam je u smeću. Zovem, oni se ne javljaju. Više stvarno ne znam šta bih mogao da uradim- kazao nam je Đorđević.

Problem neiznošenja smeća već godinama muči Prokupčane. Ugovor sa ovom privanom firmom potpisan je  pre 12 godina na 25 godina, ali poslednjih godina iznošenje smeća je, kako tvrde građani Prokuplja ne kako je planirano, jednom nedeljno, već na dve nedelje, pa i više. Mnogi su pisali i komunalnoj isnpekciji, ali za sada ona ništa nije preduzela.

Ljudi su potpuno očajni, posebno je bilo neizdržljivo letos, te su primedbe stizale sa svih strana, odnosno naselja. Ranije nam je u PWW rečeno da imaju problem sa smećarem i da očekuju novi, te će nadoknaditi ono što su ispustili, ali je i dalje ista priča. Građani redovno plaćaju račune, a smeće se vuče po ulicama.

Ovo nije prvi put da građani ozbiljno negoduju zbog lošeg kvaliteta usluge PWW. Prošlog leta ovo preduzeće je istovarivalo i tako danima držalo smeće iz čitavog grada u Liparskoj ulici, dok njeni stanovnici nisu protestovali i obratili se medijima i svim nadležnim.


27


0

The post PROSUO SMEĆE ISPRED ULAZA PWW appeared first on Prokuplje press.