POSTAVLJENE KAMERE, A RASTINJE NA SVE STRANE

1 min čitanja

Potez na izlazu iz Prokuplja ka Rastovnici i Berilju je, kako javljaju građani, potpuno zarastao u rastinje i dosta je nepregledan.

– Kamere je važno da su postavili, a što se bukvalno ne vidi ni most ni put, nema veze – kazao nam je građanin koji nam je poslao i fotografije.

Prema našim saznanjima za uređenje javnog zelenila zaduženo je preduzeće “Demetra” i u njemu su nam obećali da će do kraja nedelje ovaj potez da se očisti.

Uređivanje zelenila

-Imamo zahteve sa svih strana, ljudi čak pitaju i za privatna dvorišta, ako mi verujete. Danas smo sredili školu u Maloj Plani po zahtevu, juče smo čistili kod Doma zdravlja donju granicu parcele, to nastavljamo i sutra, Industrijska zona nas čeka. Tamo smo odradili jedan deo, stambene zgrade takođe radimo tako da ćemo do kraja nedelje očistiti i taj prostor- obećao je generalni direktor prokupačke “Demetre” Dejan Vasiljević. On dodaje da su čistili i unutrašnje dvorište opštinske zgrade, te Sokićev bulevar i da su zaposleni non-stop na terenu.

Dosta smeća je pokupljeno i nakon koncerta Željka Saamrdžića na Trgu Topličkih junaka, povodom gradske slave. Taj Trg je bio neprepoznatljiv od smeća koje su građani za sobom ostavili.

Smeće nakon koncerta


0


0

The post POSTAVLJENE KAMERE, A RASTINJE NA SVE STRANE appeared first on Prokuplje press.