PORTAL PROKUPLJE PRESS: PREKO MILION PREGLEDA

1 min čitanja

Za nešto više od tri meseca otkako je naš portal zaživeo 14. jula, zahvaljujući vašem interesovanju, postali smo jedan od najčitanijih regionalnih portala u Srbiji.

U samo sto dana, prema zvaničnoj statistici, zabeležili smo impresivnih 237.234 poseta i preko milion otvorenih stranica. Ovaj izvanredan rezultat je veoma ohrabrujući, posebno imajući u vidu da smo relativno nov portal koji tek očekuje dalji rast poseta.

Zvanična statistika – preko milion pregleda za Prokuplje press

Posebno nas raduje konstantan rast broja korisnika i poseta. Ovog meseca, u proseku beležimo preko 15 hiljada pregledanih stranica dnevno. Naš rekord je zabeležen 11. oktobra sa 7.103 posete i 38.264 pregledanih stranica. Sa vašom podrškom, očekujemo da nastavimo da rastemo i proširimo našu čitalačku zajednicu.

Za manje od sto dana, prema zvaničnoj statistici, ukupno je bilo 237.234 poseta sa ukupno 1.001.628 pročitanih strana.

Takođe, izuzetno smo ponosni što imamo veliki broj čitalaca iz drugih gradova Srbije, najviše iz Beograda, Niša, Vranja, Novog Sada, kao i iz inostranstva – SAD, Nemačka, Švedska, Irska, Norveška, i mnoge druge zemlje.

Takođe, vredno je pomenuti da su naši tekstovi preneti od strane najvećih medija u Srbiji: Nova, Blic, Mondo, N1, Telegraf, K1 Info, Rešetka, Radio Koprijan i mnogi drugi.

Drago nam je ako smo u ovom periodu uspeli da zadovoljimo vaša očekivanja. Trudićemo se da budemo još bolji. Naš cilj je da uvek budemo uz vas, da pričamo vaše priče i da vam pomognemo da vaš problem stigne do nadležnih i da se reši. Uvek nas možete kontaktirati u vezi sa bilo kojom pričom ili problemom koji imate.

Isto tako, želimo još jednom da naglasimo da je ISTINA NA PRVOM MESTU kod nas!

Hvala vam na vašoj podršci i poverenju!


18


0

The post PORTAL PROKUPLJE PRESS: PREKO MILION PREGLEDA appeared first on Prokuplje press.