POLOMLJENO STAKLO NA VRATIMA PROKUPAČKOG DS

1 min čitanja

Na ulaznim vratima GrO DS u Prokuplju tokom noći ili rano jutros polomljeno je staklo. Vandalizam je prijavljen policiji, koja je izašla na lice mesta. Incident je prvi primetio potpredsednik GrO DS Prokuplje Radoslav Milenković, kada je jutros nešto pre 9 časova došao da otvori prostorije.

-Vrata su bila zaključana, a staklo poljmljeno. Ušao sam unutra i proverio da nije nešto otuđeno, ali je na prvi pogled sve na svome mestu- kaže Milenković.

On dodaje da sumnjaju da je reč o namernom urušavanju imovine stranke.

-Kad organizovani kriminal persifikovan kroz SNS i jednog čoveka u Prokuplju koji daljinskim upravlja građanima Prokuplja, oseća da mu se bliži kraj, počinje da primenjuje silu i koristi najprimitivnije i naogavnije metode da se obračuna sa političkim neistomišljenicima. Ovo je njihova poruka da će nasilje pobediti, ali mi to nećemo dozvoliti- poručio je Milenković.

Narodna poslanica DS iz Merošine Sanja Miladinović izašla je na teren i ovom prilikom istakla da neće dozvoliti da ovo nasilje prođe.

-Demokratska stranka je uvek bila stub demokratskog društva i to će biti i andalje. Ovaj vandalizam pokazuje koliko je režim Aleksandra Vučića porazio društvo do te mere, da mu nije malo što je sve u ovom gradu postalo privatna svojina, pa je došlo na red da se lomi staklo na prostorijama Demokratske stranke- kazala je Mialdinović.

Ovo nije prvi put da prostorije DS u Prokuplju budu meta uništavanja. Pre par godina kamenicama su polomljeni prozori na gornjem spratu gde su prostorije stranke.


0


0

The post POLOMLJENO STAKLO NA VRATIMA PROKUPAČKOG DS appeared first on Prokuplje press.