POČINJU VODOVODNI RADOVI U ULICI MILKE PROTIĆ

1 min čitanja

Nakon završetka vodovodnih radova u Ulici Svetozara Markovića, Javno komunalno preduzeće  “Gradski vodovod” od danas kreće u rekonstrukciju vodovodne linije u ulici Milke Protić.

Vrednost radova je 995.000 dinara i finansira ih grad Prokuplje.

Radi se vodovodna mreža u dužini od 135 metara. Nakon nje, trebalo bi da se ovaj deo ulice i asfaltira.

Stanovnici ulice već godinama žive u neizvesnosti, jer im svaka kiša napravi ozbiljne problem. Ranije smo pisali o tome, a i član Gradskog veća za infrastrukturu Miladin Radoičić je najavio radove oko vodosnabdevanja, kao i asfalt.

Kako je tada naglasio, ulica je bila u planu da se asfaltira, ali je došlo do pravnoimovinskih problema. U pitanju je jedna kuća koja još uvek nije rešena i čiji su naslednici lica koja ne žive u njoj i imaju psihičkih problema.

-Ne može da se menja plan koji je već napravljen, dok se ne donese novo rešenje i srede ti imovinskopravni odnosi. Dok to čekamo, kontaktirali smo i Javno komunalno preduzeće „Vodovod“ da se zamene vodovodne cevi, jer i to mora da se uradi, kao i deo kanalizacionih cevi. U planu je sve to. Kada se završi taj posao, stići će i rešenje o promeni plana, pa će se asfaltirati ova ulica- objasnio je tada  Radoičić.


0


0

The post POČINJU VODOVODNI RADOVI U ULICI MILKE PROTIĆ appeared first on Prokuplje press.