PAVLU NAJLEPŠI POKLON ZA ROĐENDAN!

2 min čitanja

Pavle Stanojević iz Prokuplja nije ni sanjao da će proslava njegovog osmanaestog rođendana da bude nešto što nikada neće zaboraviti, jer su njegova majka Slavica Stojanović i njena drugarica Dragana Petrović napravile nezaboravno iznenašenje za njega. One su zamolile poznate ličnosti da mu čestitaju rođendan, zatim od tih čestitki napravile film, koje su pustila sinoć u prokupačkom restoranu gde je Pavle slavio svoje punoletstvo. Sreća, sada mladića, bila je tolika da on i nije pokušavao da je sakrije! Nakon što se film sa čestitkama završio samo je prokomentarisao „Znao sam da smo jaki, ali ne ovoliko!“

-Na ideju da napravi film došla je Slavica, naša Caka, ali sa njegovim fotografijama. Onda smo slučajno u jednom prokupačkom restoranu sreli Cobija i ja sam ga zamolila da snimi čestitku za Pavla. Odmah je pristao i tako je sve krenulo- priča nam Dragana Petrović, kojoj je Pavle bio i đak, jer je ona nastavnik srpskog jezika i književnosti i prokupačkoj Osnovnoj školi „Ratko Pavlović Ćićko“.

Dodaje da su onda krenule u potragu za drugim slavnim ličnostima, koje bi isto učinile. Neke je kontaktirala na Instagramu, neke na Tviteru. Mnogi nisu ni pročitali poruke, neki jesu, ali nisu odgovorili. Ipak, mnogi divni slavni ljudi Srbije rado su prihvatili njihovu molbu.

Tako je Pavlu video snimkom rođendan čestitala Seka Aleksić, zatim Danica Crnogorčević, Rambo Amadeus, a onda i košarkaši: Vladimir Štimac, kapiten Crvene zvezvde Branko Lazić, fudbaler Luka Jović i Pavlovi košarkaški treneri Milan Tubić (Konstantin), Branko Karalejić (FMP) i Slaviša Bogavac.

Pavle je inače odličan sportista i košakraš, koji trenira ovaj sport od malih nogu i trenutno je u Nišu.

-Nisam mogao da verujem kada sam video. Ja nemam reči. Ovo nisam očekivao- presrećan je bio Pavle koji još uvek sumira utiske sa sinoćne proslave.

On je tokom večeri video snimcima izrazio zahvalnost slavnim ličnostima koje su odvojile par sekundi i njemu čestitale rođendan.

Dragana Petrović kaže da su svi oduševljeni upravo ovim ljudima koji su odvojili par trenutaka svoga vremena i usrećili Pavla. Oni i njihova spremnost da izađu u susret svakom mladom čoveku je, kako kaže Dragana, ono što ih zapravo i čini velikim.

-Hvala im što su se odazvali i pomogli nam da iznenadimo Pavla- poručila je Dragana, drugarica Pavlove mame Slavice koja se i najviše potrudila da obezbedi snimke.


0


0

The post PAVLU NAJLEPŠI POKLON ZA ROĐENDAN! appeared first on Prokuplje press.