OGLASIO SE LEONI

1 min čitanja

Povodom vesti koja je zabrinula i uznemirila javnost u našem kraju, a povodom smrti radnice Kompanije Leoni u Malošištu, M.J. kojoj je podsetimo juče u prepodnevnoj smeni pozlilo na radnom mestu, a potom je nažalost u toku dana, a nakom ukazane lekarske pomoći u ambulanti fabrike, preminula u svojoj kući, redakcija Prokuplje press je zatražila zvaničnu reakciju iz Kompanije Leoni.

Iz Leonija su se oglasili saopštenjem, u kome se kaže:

Sa dubokom tugom kompanija LEONI obaveštava javnost o smrti koleginice M. S. koja je radila u fabrici u Malošištu na radnom mestu operaterke.

Ona je iznenada preminula juče, 23. oktobra, u toku popodneva kod svoje kuće. Koleginica M. S. je juče radila u prvoj smeni. Pošto se nije osećala dobro, oko 11:30 se javila doktoru u ambulanti u fabrici u Malošištu. Nakon pregleda i primljene terapije u ambulanti, oko 12 časova je na inicijativu pretpostavljenog i u pratnji člana porodice otišla kući. Tamo joj je tokom popodneva ponovo pozlilo.

Maja Stanković je preminula u 45. godini života. Sahrana će biti obavljena danas, 24. oktobra, u 15 časova na groblju u Belotincu. Kompanija je organizovala prevoz za koleginice i kolege koji žele da odaju počast Maji Stanković i prisustvuju opelu i sahrani.

Maja Stanković je prošle sedmice radila u drugoj smeni sa uobičajenim osmočasovnim radnim danom, sa radnom subotom. Kompanija LEONI se ne može izjašnjavati o uzroku smrti niti o ostalim medicinskim aspektima ovog tragičnog događaja, jer je to u nadležnosti zdravstvenih ustanova i porodice preminule M. S.

Kompanija LEONI Srbija u ime zaposlenih u sve četiri fabrike oprašta se od M. S.sa dubokom tugom, a njenoj porodici izražava iskreno saučešće. U ovom iznenadnom tragičnom gubitku pružićemo porodici potrebnu pomoć i podršku, zašta je kompanija već preduzela odgovarajuće aktivnosti, navode u ovoj fabrici.


2


6

The post OGLASIO SE LEONI appeared first on Prokuplje press.