OD SUTRA OTVORENA VRATA ETNO- SELA BELI KAMEN

1 min čitanja

Etno- selo Beli Kamen od sutra zvanično počinje sa radom i otvoreno je za sve one koji žele odmor u prirodi, kupanje u čistoj planinskoj vodi, pecanje, ili ručak sa porodicom i prijateljima. Kompleks se prostire na 1, 8 hektara , ima pet bungalova, restoran, šiša- bar, bazen, prostor za odmor, igraonicu za decu, jezero bogato šaranima, ogroman parking, svlačionice i sve što je potrebno da se provede dan u prirodi. Poslednja četiri meseca radila se rekonstrukcija i dogradnja ovog kompleksa, a sadašnji vlasnik Ana Pešić kaže da je želela da zadrži stari duh etno-sela i tradicije. Tradicionalna kuhinja, lagani savremen obrok, veliki asortiman bezalkoholnih i nealkoholnih pića je na raspolaganju svima koji dođu. Možete se osamiti sa prijateljima ili porodicom, a možete biti i deo celine, što zavisi od vas.

-Prostor jeste renoviran i mnogo je truda uloženo u sve što se radilo, ali se nije, niti će se menjati prirodno okruženje i bogatstvo kojim obiluje ovaj kraj. Želeli smo da stvorimo jednu oazu mira, sigurnu i bezbednu i za najmlađu decu, kao i za sve ostale. Ovih dana nas vreme ne služi, ali do kraja letnje sezone imaćete priliku da se uverite da je zaista tako- kaže Pešić.

Ona je dodala da će kompleks raditi i zimi i da je osmišljen i program za to doba godine.

Pored kupanja u dva bazena, velikom i onom za decu, potpuno odvojenom od restorana i prostora za duži boravak, okruženo mnoštvom drveća, može se voziti kvad, pecati u jezeru koje je bogato šaranima, ploviti kanuom po njemu, šetati po prirodi, ili jednostavno uz kafu provesti dan u divnom okruženju.

Nećemo vam sve otkrivati, ali ste nas pitali, ap smo saznali da je cena ulaznice za bazen za odrasle 550 dinara, a za decu do 12 godina je 350 dinara.

Sve informacije na telefon: 027/311 194

Od Prokuplja je ovaj kompleks udaljen 12 kilometara i do njega vodi asfaltirani regionalni put Prokuplje- Žitni Potok. Postoji i autobuska linija do Žitnog Potoka, ali bi trebalo da se uvede još jedna kojom bi se pokrile potrebe posetilaca.


1


0

The post OD SUTRA OTVORENA VRATA ETNO- SELA BELI KAMEN appeared first on Prokuplje press.