NISU DOZVOLILI SKUP U DOMU KULTURE

1 min čitanja

Promocija koalicije Dveri, Zavetnika i srpskih intelektualaca, koja je zakazana za 22.oktobar u Domu culture u Prokuplju neće biti održana na tom mestu, jer sui z ove ustanove otkazali. Povodom toga Srpski pokret Dveri izdao je saopštenje, koje prenosimo u celosti.

-Izborna kampanja još nije ni počela, a vlast, upalašena rastom rejtinga državotvornih snaga, pokušava da spreči sve političke aktivnosti u pravcu nacionalnog okupljanja. Danas je naprasno otkazana već rezervisana sala u Prokuplju, kako je navedeno zbog „tehničkih razloga“. Prošle nedelje je otkazana sala u Kragujevcu po istom principu.

Naše štandove na kojima razgovaramo sa građanima opkoljavaju agresivni aktivisti SNS i pokušavaju da izazovu incidente. Ulice su prekrivene pogrdnim grafitima protiv Boška Obradovića i Milice Đurđević Stamenkovski. Te iste uvrede citira premijerka Ana Brnabić svakodnevno na nacionalnim frekvencijama, baveći se našim savezom, umesto izazovima sa kojima se suočavaju zemlja i građani.

Uprkos potpunoj medijskoj blokadi na svim komercijalnim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, Nacionalno okupljanje zadobija sve veće poverenje naroda, koji pokazuje sve veće interesovanje za uključivanje u zajednički poduhvat – da Srbiji vratimo suverenitet, a građanima dostojanstvo- navode u ovoj koaliciji u saopštenju koje je objavljeno na sajtu Srpskog pokreta Dveri.

Da li će i gde ipak biti održano predstavljanje, znaće se narednih dana.

Mi smo nezvanično saznali da se u Domu kulture menjaju stolice u sali, i da je to razlog otkazivanja rezervacije.

-Sve dok se taj posao ne završi sala nećemo je izdavati- kažu u Domu kulture.


5


1

The post NISU DOZVOLILI SKUP U DOMU KULTURE appeared first on Prokuplje press.