Nikom nije jasno zašto je bacio molotovljev koktel

2 min čitanja
Nikom nije jasno zašto je bacio molotovljev koktel
Sreća, koktel udario u stub, foto:ProkupljePress.com

Sinoć oko 23 sata u Ulucu Ratka Pavlovića na jedan lokal, kako smo već pisali, D.J. (30) iz okoline Stare Pazove bacio je molotovljev koktel. Ubrzo je uhapšen. Na sreću, veće štete nema, ali se u tom delu grada svi zgranuti. Nikom nije jasno zašto je svima njima nepoznat muškaaac to učinio.

Mi smo saznali da D.J. radi u jednoj prokupačkoj fabrici i da je pre nego što je bacio molotovljev koktel, bio sa druge starne ulice. Jednoj devojci se učunilo da je prati.

-Tada je njen momak uslikao to lice, a on je iznenada prešao ulicu i bacio zapaljivu napravu. Sreća pa je pogodio stup, a ne portal ovog lokala, ili drugog koji je u produžetku, jer bi unutra sve izgorelo- priča nam svedok onoga što se događalo.

Kaže da je slučaj hteo da u tom momentu prolazi patrola interventne i odmah je uhapšen.

Vlasnica lokala gde je pao molotovljev koktel je u čudu, jer kako kaže, nikom nisu dužni, niti poznaju lice koje je ovo učinilo.

-Moram da pohvalim policiju, odmah su reagovali, odradili uviđaj, čini mi se savršeno. Lice je uhapšeno. I svi eto komentarišemo, o onome što se dogodilo i nikom nije jasno šta je uzrok- iznenađena je vlasnica lokala, koji je možda bio meta.

Tokom sutrašnjeg dana, D.J. koji je upašen i kojem je Osnovno javno tužilaštvo odredilo meru policijskog zadržavanja do 48 sati, biće ispitan pred tužilaštvom.

Za sada se on sumnjiči da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Bacio molotovljev koktel na lokal
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplјu uhapsili su D. J. (1994) iz okoline Stare Pazove, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je sinoć bacio „molotovlјev koktel“ na jedan lokal u Prokuplјu nakon čega je pokušao da pobegne, ali ga je