Nadamo se dobrom, izdržaće Anja!

2 min čitanja
Nadamo se dobrom, izdržaće Anja!

Brat Anje Belošević (12) Stefan Belošević koja je najteže povređena kada  se polomio ringišpil kaže da čvrtso veruju da će Anja izdržati i da će brzo doći kući.

Koliki god da bude oporavak, mi ćemo joj pomoći. Ne može drugačije, sem da dođe- siguran je on.

Dodaje da je Anja sa drugovima iz razreda bila na ringišpilu jer su gubili neki čas. U momentu kada s esve dešavalo bila je u jednoj od korpi i krenula je vožnja.

-To je ono što znam. Jednom sam pregeldao snimak, i nisam mogao višeali mi je on u gravi u svakom momentu. Ne smemo da mislimo da će biti drugačije- sigurna je Stefan.

U porodici Davida Jovanovića koji je takođe teže povređen i nalazi se u prokupačkoj bolnici nema nikoga nije bilo. Komšija nam kaže da nisu znali do uveče da je David, koji je sa sestrom bio na ringišpilu povređen.

-Danas je u 10 sati imao razgovor u slovenačkoj ambasaditreba da ide tamo da radi- priča komšija.

U Kuršumliji neverica i muk. Čitavo prepodne ljudi tiho prolaze posebno kraj mesta gde je još uvek srušeni ringišpil.

 

Tokom dana trebalo bi da se privedena lica saslušaju kod tužioca Osnovnog tužilaštva u Kuršumliji, a od nalaza veštaka zavisiće dalji koraci.


                   Gilić, direktor Komunalnog

 

-Vašar se organizuje po standardnoj i ustalјenoj proceduri,ne godinama već  decenijama unazad,na istom mestu,dva puta godišnje.

Prilikom raspisivanja javne licitacije uvek se traži atest i obavezan je atest o ispravnosti sprava a o organizaciji i bezbednosti učesnika zadužen je zakupac.

Nažalost u toku jučerašnjeg dana došlo je do nesreće u kojoj je povređeno 13 osoba a jedna devojčica teže i životno ugrožena.

Sve preventivne mere su ispoštovane u celosti,a zbog čega je došlo do nesreće ispituju i daće ocenu nadležni organi,a na nama je da se nadamo i molimo za malu Anju i brz oporavak i ozdravlјenje sve dece- Mladen Gilić direktor JKP „Toplica“.