MAJKA PRIJAVILA DA M.Ž. MALTRETIRA DECU

1 min čitanja

Tokom prepodneva roditelj je policiji prijavio da je M.Ž. iz Prokuplja maltretirao i psovao decu koja su se igrala u samom centru grada, na početku Pešačke zone. Policijska patrola je obavila razgovor sa majkom, koja je prijavila slučaj. Kako kažu, ovo nije prvi put da se nešto tako dogodi.

-Ovo nije prvi put, jer konstantno deca imaju problem, juri ih, preti im. Mislila sam da preuveličavaju i da oni sami da kažem svojom igrom donekle provociraju M.Ž. te sam zato danas sedela malo dalje od mesta gde su se deca igrala, kada se opet dogodilo isto- kaže Tamara Stojanović, majka jednog od deteta koje je meta M.Ž.

Ona dodaje da je čula dok ih je jurio da je rekao d aće da ih ubije.

-Početkom godine udario je moje dete, imamo i lekarske nalaze i taj slučaj je na sudu. Od tog momenta, svaki put kada ga negde vidi, ponaša se isto. Moje dete, kao i sva ostala deca koja se igraju ovde po centru trpe pritiske i stalno su pod strahom od tog čoveka- objašnjava Stojanović.

Kaže da više ne znaju šta da rade.

-Evo opet ću da dam izjavu u policiji, ali zaista ne znam da li to ima smisla i svrhe, kada se ništa ne preduzima- očajna je majka.

Mi smo pitali i okupljenu decu da li možda oni iniciraju takvu reakciju, rekli su da to ne čine, da ima samo jedno dete koje ume da provocira. Barem tako tvrde.


8


4

The post MAJKA PRIJAVILA DA M.Ž. MALTRETIRA DECU appeared first on Prokuplje press.