MAHAO NOŽEM U DVORIŠTU ŠKOLE

1 min čitanja

Oko 19.30 časova nepoznati mladiće, star dvadesetak godina mahao je nožem u dvorištu Tehničke škole „15.maj“ i uplašio sve prisutne koji su ga primetili. Na sreću, policijska patrola je neverovatno brzo stigla i odvela mladića u policijsku stanicu. Nož koji je imao mladić, barem sudeći po svedocima bio je većih dimenzija, a u drugoj ruci on je nosio pivsku flašu od dva litara. U jednom momentu je prišao na klupu u dvorištu i seo kraj grupe male dece, po slobodnoj proceni ona nisu imala više od devet godina, koja su čekala da počne trening u Ssali tehničke škole koju koriste i sportski klubovi.

Na sreću, u školi je još uvek bilo nastavnika, pa su odmah prijavili policiji mladića.

Sve je krenulo kada je mladiće prolazio preko sportskog terena škole, koji je osvetljen. U jednom momentu je izvadio nož i vitlao sa njim u vazduhu. Videlo se da je pod vidnim uticajem alkohola.

Obišao je školska vrata, i tada je primetio decu koja su sedela na klupi, vidno uznemirena je rnisu znala kako da reaguju. On im je nešto govorio, ali ga oni nisu razumeli. Onda je jedan nastavnik to primetio i otvorio vrata škoel da deca uđu. Ka vratima je krenuo i mladić, ali je njemu rečeno da on ne može da uđe.

-Sve je to trajalo da kažemo minut- dva. Kada su mališani ušli u školu, on se okrenuo i otišao iza školske sale i u tom trenutku, bukvalno u istom minutu naišla je policijska patrola. Zaista su bili brzi, jer je jedna koleginica pričala sa policijskim službenikom pošto je pozvala policijsku stanicu , a oni su već naišli. Uopšte niko ko je ovo video, nije bilo prijatno- kaže svedok onoga što se dogodilo.

Kada su policajci odveli mladića, deca su izašla i sačekala kraj sale da trening počne. Sreća je što škola iam nastavu do 19.40 časova,a  radi do 21 sat, pa u ovom vremenu još uvek ima nastavnog i nenastavnog kadra u njoj.


8


1

The post MAHAO NOŽEM U DVORIŠTU ŠKOLE appeared first on Prokuplje press.