Lidija predstavlja Prokuplje i Srbiju na takmičenju lepote

2 min čitanja
Lidija predstavlja Prokuplje i Srbiju na takmičenju lepote
Lidija Jovanović, foto:Agencija "Snob", ustupljene fotografije

Lidija Jovanović (20) iz Beloljina kod Prokuplja, predstavljaće Srbiju na svetskom takmičenju Miss & Mr. Grand Sea World  2024  koje se od 10. do 16. juna organizuje u Plovdivu. Na takmičenju, pored nje, učestvovaće devojke, momci tinejdžeri i deca iz brojih država u svetu. Svako od njih će sa ponosom predstavljati svoju domovinu u jednoj od kategorija Kids, Miss Teen, Mr Teen, Miss ili, Mister. Zvanično fotograf manifestacije je i ove godine Milan Rakić iz Prokuplja.

Lidija je već godinu dana model prokupačke Modne agencije “Snob” , a odnedavno je zaštitno lice butika Lagano i La Strada.

-Sve je krenulo da kažem neplanirano. Videla sam neke fotografije na Pinterestu i čula za Agenciju “Snob” pa sam stupila u kontakt sa Milanom. Imala sam neka snimanja i eto, tako je krenulo- kaže ova prelepa devojka koja je srednju školu završila u Prokuplju a trenutno je student u Kruševcu.

Ona dodaje da je modeling zanima, ali da joj je pre svega cilj da završi fakultet.

-Lepo je zaista, drugačije i inspirativno. Drago mi je što ću predstavljati Srbiju i Prokuplje na ovom takmičenju i nadam se da ću dostojno predstaviti svoj grad- kazala nam je Lidija.

Znamo da će zablistati na predstojećem takmičenju i navijaćemo za nju!

ProkupljePress.com je medijski pokrovitelj naše takmičarke.