Kapiten BK „Topličanin“ na pripremama na Kubi

1 min čitanja
Kapiten BK „Topličanin“ na pripremama na Kubi
Nikita Božić na Kubi sa znakom svog kluba, foto:ustupljena fotografija

Kapiten Bokserskog kluba „Topličanin“ Nikita Božić Prokuplje boravi na Kubi, gde trenira sa reprezentacijom Kube u boksu. On je trenutno u Havani gde je maksimalno posvećen svom bokserskom radu u njihovom najboljem Bokserskom klubu „Rafael Trejo” , a poslednju nedelju, treniraće sa reprezentacijom.

-Zahvalan sam Bogu i svima na tome što mi se pružila prilika da boravim na Kubi I steknem novo iskustvo u boksu- kaže za ProkupljePress.com Nikita Božić direktno sa Kube.
Nikita sa trenerima!

Dodaje da je BK “Rafael Trejo” najbolji kubanski klub sa dugom istorijom i profesionalnim bokserima, koji će deo svog znanja preneti i njemu.

-Imaju četiri vrhunska trenera koja vode trening. Grupni trening mi je ujutru, a popodne su mi na raspolaganju svi treneri da radim sa njima 1 na 1, što će mi najviše pomoći da napredujem. Verujem da ću kada se vratim biti pozvan u našu reprezentaciju i tako predstavljati svoju zemlju na najbolji mogući način- kaže Božić.

Za njega je ovo ogromno iskustvo koje će ga, kako kaže, promeniti.

-Definitivno ću se vratiti drugačiji nego kada sam došao ovde. Presrećan sam što mi se pružila prilika da vidim te ljude uživo i da sa njima treniram- srećan je Nikita.

A priče će doći sa njim, te ćemo i po povratku, upitati NIkitu da nam prenese sve utiske.