JAVOROVA ULICA ODSEČENA OD SVETA

1 min čitanja

Zbog nedozvoljenog parkiranja nesavesnih građana, stanovnici Javorove ulice se svakodnevno susreću s aozbiljnim problemima, a nadležni ne reaguju. Oni su se u više navrata obraćali Policijskoj upravi Prokuplje, pa saobraćajna patrola izađe na teren i kazni nesavesne vozače, ali sutradan je situacija ista. Zvanično su se obratili i saobraćajnoj inspekciji Grada Prokuplja i čekaju odgovor.

-Postalo je neizdrživo. Svako s eparkira kako hoće, a mi ne možemo da izađemo ili uđemo u ulicu. Prolazimo slalom između automobila, posebno majke sa malom decom. Prošle nedelje „Por Werner Weber“ nije ispraznio kante sa smećem, jer smećarom nisu mogli da prođu. Da slučajno nekom bude loše, ili da se zapali nešto, bila bi ista situacija- jadaju nam se građani ove ulice.

Ona je na krivini na Carini i ima dva ulaza, sa obe strane. Ipak, ti ulazi su uski i nisu predviđeni da se na tom potezu zaustavljaju automobili, ali na žalost, svaki dan se tu parkiraju.

-Pravo da vam kažem, najviše bismo voleli da se obeleže parking mesta, jer tada se sigurno niko ne bi parkirao. Ukoliko se uskoro znakom, ili na neki drugi način ne reši problem, preduzećamo radikalnije mere- obećavaju građani ove ulice.

Mi smo pozvali i saobraćajnog inspektroa, da pitamo kako misle da reše ovaj problem, ali se on nije javio na telefon.


0


0

The post JAVOROVA ULICA ODSEČENA OD SVETA appeared first on Prokuplje press.