HVALE SE IZVEŠTAJEM, A ON GOVORI O KRAĐI!

1 min čitanja
HVALE SE IZVEŠTAJEM, A ON GOVORI O KRAĐI!
Grad Prokuplje, foto:ProkupljePress.com

Dragan Dobrašinović, predsednik Uspravne Srbije oglasio se nakon saopštenja koje je Grad Prokuplјa objavio na svom sajtu o tome kako je Državna revizorska institucija u svom izveštaju, kako kaže Grad Prokuplјe, uočila sitne nepravilnosti. Oni navode, o čemu smo mi jutros i pisali, da su javne nabavke koje su sprovedene zakonske.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=266910376403175&id=100092526446487&mibextid=xfxF2i

-Poštovane Prokupčanke i Prokupčani, pogledajte čime se hvali gradska vlast! Levo je izveštaj Državne revizorske institucije koja je utvrdila nepravilnosti, odnosno teška kršenja Zakona o javnim nabavkama od strane odgovornih u gradskoj vlasti u iznosu od preko 8 miliona evra! Desno, saopštenje Grada Prokuplja da je skoro sve u redu i da je izveštaj DRI povoljan po njih . I da, ostajem pri tvrdnji, na video nadzoru su pokrali više stotina hiljada evra. I ponavljam, robijaće i izvesni Milan Aranđelović i njegovi šefovi, pre ili kasnije- napisao je Dobrašinović na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao za ProkuplјePress.com  da u ovaj izveštaj uopšte nije ušla nabavka video- nadzora jer je ta javna nabavka okončana tek početkom 2023. godine, te mu nije jasno zašto iz Gradske kuće pokušavaju da dovedu u zabludu građane Prokuplјa.