HTEO SAM DA ČUJEM PREDSEDNIKA, ALI ME ISTERALI

1 min čitanja
HTEO SAM DA ČUJEM PREDSEDNIKA, ALI ME ISTERALI
Vučić u Prokuplju, foto:Prokupljepress.com

I.K. iz Prokuplja rešio je da prisustvuje mitingu SNS koji se danas dešava u Prokuplju i na kojem će govoriti Aleksandar Vučić, ali su ga izbacili iz Sportske hale „Dr Zoran Đinđić“ . On je razočaran i kaže da će da piše Vučiću i obavesti ga o tome kako su se poneli prema njemu.

-Lepo sam obukao i kapu, koji nosim samo u specijalnim prilikama, ušao u halu. Čak sam i nekima iz obezbeđenja usput kupio i dao kafu. I tako, ne prođe malo vremena, kad mi rpilaze dva moja prijatelja i kažu mi da moram da izađem i da im je rečeno da me izbace. Bio sam u čudu, jer ničim nisam izazvao tu situaciju. Nisam psovao, mahao bilo čime, vređao bilo koga- priča I.K.

Dodaje da je on odvojio dan za ovo i da je na lokalnoj televiziji video da se pozivaju građani da prisustvuju „veličanstvenom skupu na kojem će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić“.

-Ja sam neko ko je neutralan i od onih sam koji se kolebaju i hteo sam, ali stvarno, da čujem šta predsednik Srbije ima da kaže. Možda će mi to pomoći da se opredelim. Ipak, isam ni stigao da išta čujem, jer su me isterali- jada nam se I.K.

Kako se vidno uznemirio zbog neprijatnosti koju je doživeo, I.K. je rešio da piše Vučiću i da ga obavesti o svemu što se dogodilo. Kaže da je i ranije pisao Aleksandru Vučiću i da mu je rpeneto da on sve poruke i pisma čita, pa se nada da će i sada to učiniti.

Inače, na sajtu Predsednika Srbije kao najava stoji da Aleksandar Vučić obilazi drugu fazu radova na izgradnji novog Zdravstvenog centra, ali nigde ne piše da ima i stranački miting nakon obilaska tih radova.


16


7