GRADONAČELNIK PODNEO OSTAVKU

1 min čitanja

Na današnjoj sedici Skupštine grada Prokuplja,predsednik Skupštine Dejan Lazić obavestio je odbornike da je gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović podneo ostavku. On je naglasio da je on to učinio još 28.septembra, dakle u prošli četvrtak.

Zbog čega se o tome ćutalo do danas, nije poznato, kao ni šta je Aranđelović naveo u svojoj ostavci.

Predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Milomir Andrić kaže da je odavno to trebalo da učini a ne sada kada je došla direktiva iz strake.

-Podsetiću gradonačelnika Milana Aranđelovića da je on gradonačelnik svih građana Prokuplja, a ne poslušnik svoje stranke, pa daje ostavke kada mu kažu. Pre nekoliko dana je gradonačelnik Televiziji N1 rekao da če podneti ostavku ukoliko se to od njega bude zahtevalo, pa zato ga pitam:“Da li on odgovara svojim stranačkim pretpostavljenima, ili građanima Prokuplja?“- poručio je Andrić.

On dodaje da je Aranđelović, kao i svo rukovodstvo lokalnog SNS unazadilo grad, pa je ta ostavka trebalo da dođe kao njegov moralni čin, a ne partijski zadatak. Iz Toplice, samo je predsednik Žitorađe Ivan Stanojević odmah javno rekao da podnosi ostavku, a svi ostali, među njima i Aranđelović su mudro ćutali.


14


3

The post GRADONAČELNIK PODNEO OSTAVKU appeared first on Prokuplje press.