GAGA IMA ZLATNE RUKE I HUMANO SRCE

2 min čitanja

Postoji jedan frizerski salon u kojem su svi dobro raspoloženi, spremni za šalu i najviše od svega, prave magiju sa kosom. Svaka dama kada izađe iz njega, pretvara se u drugu osobu, a za sve je to zaslužna Dragana Marinković, koja drži Frizerski salon „Hairy tale“ koji se  nalazi u Vasilija Đurovića Žarkog u stambenom kompleksu Bela vitta. Njene ruke su zlatne kada se dokopaju vaše kose, ali joj je veliko i srce, jer je odlučila da samohranim majkama poklanja vaučere od 1.000 dinara za uslugu koju mogu dobiti u ovom salonu.

-Sve samohrane majke, koje žele da urade nešto sa svojom kosom, noktima, mogu da se jave na broj telefona salona 064/ 429 28 41 i dobiće besplatan vaučer od 1.000 dinara, koji mogu da iskoriste do 15-tog u mesecu- najavila je Dragana Marinković.

Ovo nije prva njena humanitarna akcija, ali ona ne priča o tome. Sada smo slučajno došli na tu temu, kada smo je obišli da napišemo tekst o jesenjim modnim trendovima.

-Ove jeseni su u modi kraće frizure. Iako su uvek aktuelne, sada dame najviše njih traže. Feniranje je lepršavo, kao i ovi još uvek topli dana, a što se boje kose tiče, aktuelno je  nijansiranje kose u prirodnim tonovima, posebno bakarnim- priča Gaga šta se ovih dana najviše traži i radi u njenom salonu.

Dok priprema jednu damu baš za nijasiranje, njene pomoćnice pomažu u poslu. I to sve uz osmeh, nekako ide, čini se lako i bez tenzije.

-Imamo i mi naše „žute minute“, naravno, uvek ih svako ima, ali je mušterija na prvom mestu i ne dozvoljavamo sebi da to primete dame koje dolaze. Bude tu i umora, ali nam je uvek najbolja nagrada dama koja izađe nasmejana iz salona- objašnjava Dragan Marinković.

Večina mušterija je stalna, to su dame koje godinama unazad imaju svoj svet baš u ovom salonu i kako nam kažu, dok tako razgovaramo sa njima, on je pravo mesto da učine nešto i za sebe.

-Odvojim sat, nekada više, zavisi šta radim i potpuno se isključim iz svakodnevnih obaveza. Jedino tako sebi dam oduška od onoga što radim na poslu i u kući- objašnjava jedna mušterija koju smo zatekli u salonu „Hairy tale“.

Često žene tek samo dođu i žele promenu, ne znajući zapravo šta bi sa svojom kosom. Posle Gagine preporuke, nastaje magija i svaka izađe kao druga osoba.

To je umetnost, ljubav, posao i život i zahteva predanost i volju da se uvek bude drugačiji i poseban, a opet jednostavan i upečatljiv. Zbog tog sveta različitosti i poznavanja oblika i vrsti same kose, Dragana Marinković je može se slobodno reći, majstor u onome što radi i to ceo grad zna!


17


4

The post GAGA IMA ZLATNE RUKE I HUMANO SRCE appeared first on Prokuplje press.