FK "Partizan" u Prokuplju

1 min čitanja
FK "Partizan" u Prokuplju
POseta, foto:FK "Partizan"

Na poziv Čedomira Vukovića i njegovog oca Vuleta, priznatih košarkaških radnika iz Prokuplja, delegacija Fudbalskog kluba Partizan je posetila Prokuplje.

Član gradskog veća za sport i omladinu opštine Prokuplje, Ivan Petrović je ugostio člana Upravnog odbora, Dragana Trailovića, te bivše igrače Radeta Zalada, Acu Trifunovića i Vladimira Jocića koji je rodom iz Žitnog potoka.

Razgovaralo se i o edukaciji najmlađih polaznika škole fudbala FK “Topličanin” po programu Omladinske škole Partizana, dogovoreno je učešće mlađih selekcija kluba na turniru u Prokuplju, kao i drugi vidovi međusobne saradnje.

Delegacija Partizana je zatim obišla Narodni muzej Toplice i Spomen sobu Gvozdeni puk, a upriličena je i poseta Domu učenika srednjih škola.  

-Velika je čast, a ujedno i zadovoljstvo ugostiti zvaničnu delegaciju Fudbalskog kluba Partizana koju su činile i legende jugoslovenskog i srpskog fudbala, kao i našeg zemljaka Vladimira Jocića nekadašnjeg fudbalera mnogih klubova. Partizan kao klub je u više navrata pokazao poštovanje prema gradu Prokuplju i imamo obavezu da to pamtimo, i uvek uzvratimo gostoprimstvo na pravi način, jer su to crno-beli zaslužili- izjavio je Čedomir Vuković za FK “Partizan”.