DOSTA JE VIŠE LAŽI!

2 min čitanja

Povodom kontinuiranog izgovaranja laži od strane Darka Laketića i gradonačelnika u ostavci Milana Aranđelovića, GO DS Prokuplja izdaje sledeće: Davno je prošlo vreme kada ste, gospodo iz SNS-a mogli da se pozivate na prethodnu vlast za svoje greške, jer stvari koje kažete da nisu valjane, lično su vaše jer vi vladate ovim gradom već 12 godina.

Za tih 12 godina svoje strahovlade niste doneli nista dobro ovom gradu, niste povećali plate već ste ih smanjili, niste povećali penzije već ste ih umanjili, a svi znamo da ste time prekršili Ustav Republike Srbije. Niste vi doveli fabrike ovde već prethodna vlast, pa vam sada i one služe za zaposljavanje isključivo svojih glasača. Oterali ste Slobodnu, bescarinsku i privrednu zonu „JUG“, napravili industrijsku zonu u kojoj niste sposobni da dovedete ni jednog investitora, jer neće niko da posluje sa lopovima.

Rasprodali ste sve šta je i malo vredelo u gradu, Dom armije, Gradsku apoteku, pijacu ste dali privatniku, a prethodno ste u nju uložili 3,5 hiljada evra! Sportska hala je bila nešto čime smo se ponosili i gde su pre vas održavani koncerti i sportske utakmice! Pre vas radili su bazeni! Pre vas naše javne površine su bile naše, a ne privatne! Pre vas Hisar je imao restoran, a sada ruševinu! Pre vas bilo nas je za 7 hiljada više! Pobegla su od vas deca po inostranstvu da bi sa svojim diplomama mogli da rade, a ne da budu vaše sluge! Nemojte se dičiti nemoralom, bahatošću i lažima! Nemojte kriviti druge za svoju nesposobnost! Priznajte građanima Prokiplja da ste ovaj grad uništili i rasprodali!

Pozivate se na štetan ugovor sa Veberom, a zašto ga, gospodo, niste raskinuli kad ste došli na vlast pre 12 godina? Sada, kada imate problema sa iznošenje smeća, sada se pozivate na ugovor od pre 12 godina? To je u najmanju ruku neodgovorno, sramno i bahato. Postavlja se pitanje zašto ne raskinute ugovor sa beogradskom firmom Demetra, kada znate da iz tog ugovora nisu ispoštovane mnoge stavke i da je krajnje štetan po grad Prokuplje i građaneProkuplja. Umesto da raskinute štetan ugovor koji ste lično vi potpisali, vi se dičite time što ste zbog toga dali grad u bescenje i zbog toga otpustili preko 100 radnika koji su pošteno radili svoj posao. Ostavili ste na ulici ljude, a zadržali u svom preduzeću većinu šefova i administrativnih radnika, pa sad ne znate šta ćete sa njima jer smo svedoci da ti ljudi još uvek rade po staroj sistematizaciji.

 

U Prokuplju, Gradski odbor DS Prokuplje


29


4

The post DOSTA JE VIŠE LAŽI! appeared first on Prokuplje press.