Demetra AB morala da obriše docrtano parking- mesto

2 min čitanja
Demetra AB morala da obriše docrtano parking- mesto
Ćiribu-ćiriba, čas ga ima,čas ga nema! Foto:čitalac

Tokom vikenda, neko od radnika Demetra AB sa mukom je skinuo farbu sa naknadno obeleženog parking- mesta u Ulici Koste Vojinovića, koje su oni sami docrtali, kada su građani počeli da se žale jer im pišu kazne.

Naplatili mu kaznu, a nije bilo obeleženo parking mesto
Jednom Prokupčaninu je na Carini, u Ulici Koste Vojinovića u dva dana stiglo da mora da plati dve dnevne karte, jer se parkirao na parking mesto, a nije ukucao sms. I to nije ništa čudno, da na mestu gde se parkira svakoga dana LJ. K. ima obeleženog parking mesta, ali

Sve je to zabeležio Prokupčanin, koji je mislio da vlasnik lokala briše farbu, ali zapravo je to bio radnik „Demetra AB“ .

Na kraju se dakle ispostavilo da su građani koji su se žalili bili u pravu. Na ovom potezu je predviđeno 12 parking-mesta, a ovo je bilo 13.

E sad šta će biti sa već napisanim kaznama, ostaje da se vidi.

Neću da popustim,tužiću Demetru za neosnovano bogaćenje
P.J. iz Prokuplje odlučio je da presavije tabak i tuži koncesionarsko preduzeće “Demetra AB” po više osnova, a prvenstevno za neosnovano bogaćenje, jer su mu uporno pisali kazne za parkiranje, na mestu koje nije obeleženo kao parking emsto, niti po zakonu može. Reč je o prostoru preko puta zgrade

Hoće li „Demetra AB“ odgovarati za docrtavanje, čisto sumnjamo, jer u ovom gradu više stvarno niko ne poštuje zakon, jer niko ne sankcioniše one koji ga krše.